Kaikki Uutiset ja Tapahtumat

JUHA HAVERINEN ON NIMITETTY TILAUS-TOIMITUSKETJUN JOHTAJAKSI

reference

JUHA HAVERINEN ON NIMITETTY TILAUS-TOIMITUSKETJUN JOHTAJAKSI

Mantsinen Groupin materiaalinkäsittelykoneiden-liiketoimintayksikön johtoryhmään muutoksia.

Syyskuussa 2022 Materiaalinkäsittelykoneet liiketoimintayksikköömme on nimitetty tilaus-toimitusketjun johtaja insinööri Juha Haverinen. Nimityksen yhteydessä tilaus-toimitusketju organisoidaan uudelleen –  Juhan vastuualueeseen kuuluu tilaus-toimitusketju aina myyntitilauksen vastaanotosta lähetykseen niin koneiden kuin lisälaitteiden osalta. Juha raportoi liiketoimintayksikön johtajalle Mia Mantsiselle ja kuuluu liiketoimintayksikön johtoryhmään.

Mantsinen jatkaa kasvustrategiansa eteenpäin vientiä. Mantsinen toteutti 2020 aikana merkittävän tuotantotilojen laajennuksen Ylämyllyllä ja investoi parhaillaan toiminnan tietojärjestelmien merkittävään uudistamiseen. Tilaus-toimitusprosessin uudelleen organisoinnin avulla tavoitellaan näiden investointien mahdollistamaa tuottavuuden ja kapasiteetin vahvaa kehitystä. Tilaus-toimitusprosessiin kuuluvan hankinnan kehittäminen on yksi tärkeä toiminnan kehityskohde.

Juhan kattava kokemus tilaus-toimitusketjun hallinnasta, tuotehallinnasta sekä prosessi- ja järjestelmäkehityksestä Ponsse Oyj:ssä ja Kesla Oyj:ssä tukee näiden strategisten tavoitteiden läpivientiä.

Materiaalinkäsittelykoneet liiketoimintayksikön muut johtoryhmän jäsenet vastuualueineen ovat Patrik Starck, myynti + tuotehallinta; Vesa Jauhiainen, palvelut; Simo Huovinen, tuotekehitys ja suunnittelu sekä Janne Pölönen, talous.

Lisätietoja

Mia Mantsinen, toimitusjohtaja

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko ratkaisuistamme – kysy lisää asiantuntijoiltamme