Kaikki Uutiset ja Tapahtumat

Mantsinen Academy koulutuspalvelut luovat lisäarvoa

reference

Mantsinen Academy koulutuspalvelut luovat lisäarvoa

Helmikuussa 2020 lanseeraattiin käyttöön Mantsinen Academy-konsepti, joka tarjoaa koulutusympäristön kuljettajille, huoltohenkilöstölle, ja Mantsisen jälleenmyyntiverkostolle.

Sen muodostavat virtuaalinen oppimisympäristö, webinaarikoulutukset sekä asiakkaiden toiveiden mukaan suunniteltavat lähiopetukset.

Mantsinen Academy luotiin tuomaan koulutuksiin tasalaatuisuutta. Koettiin, että paikan päällä tapahtuvien, koulutusinsinöörien pitämien opetustilaisuuksien ohella olisi itsenäinen opiskeluympäristö oiva lisä, jotta kaikkien koulutettavien oppimisprosessi saisi samanlaisen päärakenteen.

Mantsinen Academy mahdollistaa itsenäisen tutustumisen koulutusmateriaaleihin. Kuljettajat ja huoltohenkilöstö voivat aloittaa kouluttautumisen jo ennen kuin koneet ovat saapuneet.

Pelkän teorian lisäksi Mantsinen Academy sisältää materiaaliin perustuvia kysymyksiä, jotka edesauttavat pitämään koulutettavien motivaatiota yllä ja tekevät opiskelusta mielekkäämpää. Yksi kysymysten tarjoama lisäarvo on myös se, että niiden avulla on mahdollista seurata miten hyvin koulutettavat ovat sisäistäneet koulutusmateriaalin, kertoo koulutuspäällikkö Pekka Penttinen.

Lue lisää: https://www.mantsinen.fi/academy/fi/

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko ratkaisuistamme – kysy lisää asiantuntijoiltamme