Kaikki Uutiset ja Tapahtumat

MANTSINEN GROUP ALOITTAA OPEROINNIN STORA ENSON OULUN TEHTAALLA

reference

MANTSINEN GROUP ALOITTAA OPEROINNIN STORA ENSON OULUN TEHTAALLA


Mantsinen Groupin Logistiikkapalvelut-Liiketoimintayksikkö aloittaa yhteistyön Stora Enson kanssa Oulun tehtaalla puukentän toiminnoissa.

Mantsisen vastaa 1.7.2024 alkaen Oulun tehtaan puunsyötön operoinnista tukitoimintoineen. Uusi sopimus luo uusia työpaikkoja ja toimintojen lopullisesta laajuudesta riippuen rekrytoitavan henkilöstön tarve odotetaan olevan 12 – 15 henkilöä.


Stora Enson Oulun kasvavaan puun tarpeeseen vastataan sopimuksen myötä 0-päästöisellä sähkökäyttöisellä Mantsinen 90ER -koneella. Yritysten yhteinen tavoite on vähentää toiminnasta aiheutuvia päästöjä kalustoa ja menetelmiä kehittämällä.

  • Päästöttömyyden lisäksi keskeisessä roolissa uuden puukentän toimintamallin osalta on turvallisuustekijöiden huomiointi. Uusi puunsyöttömalli edellyttää kattavan riskienarvioinnin tekemistä yhdessä henkilöstön kanssa ja inhimillisten tekijöiden huomiointia, jotta vaihtuviin tilanteisiin osataan varautua jo etukäteen, turvallisuuspäällikkö Jani Hujanen valottaa.

Mantsinen haluaa olla mukana kehittämässä Stora Enson Oulun tehdasta, jonka toinen kartonkikone on valmistumassa uusiutuvien materiaalien tuotantoon vuoden 2025 alkupuolella.

  • Me Mantsisen tiiminä olemme kehittäneet tehokkaan ratkaisun vähäpäästöisempään puunsyöttömalliin ja vakuutimme asiakkaan siitä, että kokemuksemme puunkäsittelyn kehittäjänä tuo vastuullisuuden ja tehokkuuden Oulun puukentän palveluntuotannon keskiöön, kertoo logistiikkapalveluiden liiketoimintajohtaja Ilkka Hujanen.


Lisätiedot:
Ilkka Hujanen
moc.n1718851935enist1718851935nam@n1718851935enaju1718851935h.akk1718851935li1718851935
040 5563 880

Lisätietoa Stora Enson Oulun tehtaasta: https://www.storaenso.com/fi-fi/about-stora-enso/stora-enso-locations/oulu-mill

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko ratkaisuistamme – kysy lisää asiantuntijoiltamme