Kaikki Uutiset ja Tapahtumat

Materiaalinkäsittelykoneet myyntitiimi vahvistuu

reference

Materiaalinkäsittelykoneet myyntitiimi vahvistuu

Mantsinen Materiaalinkäsittelykoneet-yksikön myyntitiimi vahvistuu syyskuussa. Myyntijohtajaksi on nimitetty Patrik Starck 21.9.2020 alkaen. Myyntijohtajan vastuulle kuuluu mm. globaalin jälleenmyyjäverkostomme yhteistyön kehitys ja hän on merkittävässä roolissa yrityksemme kasvutavoitteiden toteuttamisessa yhdessä tiiminsä kanssa. 

Patrikin viimeisin tehtävä on ollut Konecranes Liftrucks AB myyntijohtajan tehtävissä, vastuullaan Euroopan myyntialue. Lisäksi hän on työhistoriansa aikana toiminut Konecranesilla mm. Satamanostureiden projektipäällikkönä, Konecranes Thaimaan nosturihuollon maapäällikkönä sekä koulutuspalveluiden parissa. Myyntijohtaja kuuluu MHM:n johtoryhmään ja raportoi liiketoimintaa vetävälle toimitusjohtaja Mia Mantsiselle.

Rekrytointi ovat osa Mantsisen kasvustrategiaa, mihin panostamme vallitsevasta Covid-19 tilanteesta huolimatta. Kasvustrategian myötä liikevaihtomme on kasvanut merkittävästi viime vuosina ja jatkamme edelleen investointeja tulevaisuuteen eri tavoin.

Viime vuonna julkistamamme tehtaan laajennusinvestointi on valmistumassa lähes aikataulussaan Covid-19 pandemiasta huolimatta. Investoinnin myötä varmistamme tuotannon kasvumahdollisuudet tulevaa liikevaihdon tuplaamista varten. Tämän ohella toteutamme useita toiminnan kehityshankkeita, joiden avulla kehitämme uusia tapoja palvella globaaleja asiakkaita nykyisessä matkustus- ja kohtaamisrajoitusten maailmassa.

Lisätietoja

Mia Mantsinen, toimitusjohtaja

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko ratkaisuistamme – kysy lisää asiantuntijoiltamme