Kaikki Uutiset ja Tapahtumat

LUOVUMME LIIKETOIMINNOISTAMME VENÄJÄLLÄ

reference

LUOVUMME LIIKETOIMINNOISTAMME VENÄJÄLLÄ

Mantsinen Group on toiminut Venäjällä lähes 25 vuotta. Mantsinen lopetti vientitoiminnan Venäjälle välittömästi Venäjän aloitettua hyökkäyssodan Ukrainaan. Samalla yritys aloitti selvitykset venäläisten tytäryritysten toiminnan jatkovaihtoehdoista.

  • Olemme luopumassa Venäjän liiketoiminnoistamme ja neuvottelemme tytäryhtiöidemme myynnistä. Päätavoitteena on varmistaa hyvä ratkaisu Mantsinen Groupille ja turvata jatkuvuus paikallisille tiimeillemme ja asiakkaillemme. Neuvottelut ostajaehdokkaiden kanssa viedään läpi mahdollisimman nopeasti, mutta pakotteista ja rajoitteista johtuen tarkkaa aikataulua on vaikea ennustaa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Mia Mantsinen.


Tulevaisuudessa venäläiset yritykset toimivat itsenäisinä yrityksinä ja uuden nimen alla. Mantsinen Group ei jatka omaa toimintaansa Venäjällä yritysten myynnin jälkeen. Muutoksen jälkeen konsernin ainut tytäryhtiö on Mantsinen Sverige Ab Ruotsissa.

LISÄTIETOJA

Mia Mantsinen
Toimitusjohtaja, Mantsinen Group Ltd Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko ratkaisuistamme – kysy lisää asiantuntijoiltamme