Kaikki Uutiset ja Tapahtumat

ARI TOIVANEN ON NIMITETTY TILAUS-TOIMITUSKETJUN JOHTAJAKSI

reference

ARI TOIVANEN ON NIMITETTY TILAUS-TOIMITUSKETJUN JOHTAJAKSI

Mantsinen Groupin materiaalinkäsittelykoneiden-liiketoimintayksikön johtoryhmään muutoksia.

Materiaalinkäsittelykoneet liiketoimintayksikköömme on nimitetty elokuun alusta alkaen tilaus-toimitusketjun johtaja (insinööri YAMK) Ari Toivanen. Arin vastuualueeseen kuuluu tilaus-toimitusketju aina myyntitilauksen vastaanotosta lähetykseen niin koneiden kuin lisälaitteiden osalta. Ari raportoi liiketoimintayksikön johtajalle Mia Mantsiselle ja kuuluu liiketoimintayksikön johtoryhmään.

Mantsinen jatkaa kasvustrategiansa eteenpäin vientiä. Liiketoiminnan tilauskanta on pysynyt vahvana ja toiminnan uskotaan jatkavan kasvuaan vuonna 2024. Kasvuedellytyksiä on rakennettu muun muassa organisaatiota vahvistamalla sekä ottamalla käyttöön uusi toiminnanohjausjärjestelmä alkuvuonna 2023.

Arilla on 20 vuoden kokemus mm. tuotannon, materiaalihallinnan ja laadunhallinnan johtamistehtävistä John Deerellä. ”On ollut mukavaa liittyä Mantsisen toimintaan mukaan. Alku on ollut erittäin mielenkiintoista, hienojen tuotteiden ja ihmisten parissa tutustumista ja työskentelyä.”

Materiaalinkäsittelykoneet-liiketoimintayksikön muut johtoryhmän jäsenet vastuualueineen ovat Patrik Starck, myynti + tuotehallinta; Vesa Jauhiainen, palvelut; Simo Huovinen, tuotekehitys ja suunnittelu sekä Janne Pölönen, talous.

Lisätietoja

Mia Mantsinen, toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja, Mantsinen Group Ltd Oy

p. 0400 378 880, moc.n1718855015enist1718855015nam@n1718855015enist1718855015nam.a1718855015im1718855015

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko ratkaisuistamme – kysy lisää asiantuntijoiltamme