Kaikki Uutiset ja Tapahtumat

MANTSINEN GROUPIN HALLITUKSEEN UUSI JÄSEN

reference

MANTSINEN GROUPIN HALLITUKSEEN UUSI JÄSEN

Mantsinen Group on nimittänyt hallituksen uudeksi jäseneksi Tapani Kiisken 13.12.2023 alkaen. Nykyinen hallituksen jäsen Timo Huttunen luopuu tehtävistään omasta pyynnöstään.

Tapani Kiiski on aikaisemmin toiminut Konecranes Oyj:n palveluksessa (1985-2002) ja Raute Oyj:n (2002-2022) pitkäaikaisena toimitusjohtajana sekä aktiivisesti ollut mukana erilaisten elinkeinoelämän järjestöjen luottamustehtävissä. Nykyisin hän toimii useamman eri yrityksen hallitustehtävissä.   

  • Tapani täydentää osaamisellaan Mantsisen hallitusta erinomaisesti. Syvällinen tuntemus asiakkaiden ja teknologian kehityksen johtamisesta tulee tukemaan vahvasti Mantsista sen nykyisessä kehitysvaiheessa, arvioi hallituksen puheenjohtaja Olli Isotalo
Tapani Kiiski

Timo Huttunen on ollut mukana Mantsisen hallituksessa vuodesta 2019 alkaen.

  • Haluamme lämpimästi kiittää Timoa ja hänen antamaa panosta hallitustyöskentelyyn. Hänen oivaltavat näkökulmat ovat rikastuttaneet keskustelujamme, toteaa Olli.

Mantsinen Groupin hallitus 13.12.2023 alkaen: Olli Isotalo (hallituksen puheenjohtaja), Mikko Mantsinen (hallituksen varapuheenjohtaja), Tapani Kiiski, Meeri Juutilainen, Mervi Mantsinen ja Mia Mantsinen. Olli ja Tapani ovat yrityksestä riippumattomia ja muut jäsenet ovat yrityksen omistajia.

Olli Isotalo
Hallituksen puheenjohtaja
Mantsinen Group Ltd Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko ratkaisuistamme – kysy lisää asiantuntijoiltamme