Kaikki Uutiset ja Tapahtumat

Mantsinen sai tunnustusta Stora Ensolta turvallisuustyöstä

reference

Mantsinen sai tunnustusta Stora Ensolta turvallisuustyöstä

Mantsinen Group Ltd Oy:lle on myönnetty turvallisuuspalkinto Stora Enso puunhankinnan toimesta.

“Mantsinen on edistänyt turvallisuutta innovatiivisesti ollen mukana kehittämässä Uimaharjun puuterminaalin layoutia ja integroinut turvallisuuden logistiikkaan asti. Turvallisuustyö näkyy tehdasalueen liikenteessä, puutavarapinojen sijainnissa sekä esimerkiksi automaattiohjatussa hakeautossa.

Keväällä 2020 he järjestivät erinomaisen tilanneharjoituksen koronavirustartunnan havaitsemisen jälkeisistä toimenpiteistä. Harjoituksen seurauksena Stora Ensossa otettiin käyttöön viikoittaisten lähikontaktien kirjaamiset, jotta koronavirustartunnalle altistumista voitaisiin paremmin jäljittää. Tehtailla koronaepidemian leviämisen estäminen on erittäin tärkeä asia tehtaan tuotannon keskeytymättömän jatkumisen takia.”

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko ratkaisuistamme – kysy lisää asiantuntijoiltamme